您好,请 登录 注册
快捷導航

羅湖#慧KL#超白滑皮膚,高挑好身材,聲音好聽,溫柔好技術!

回復
查看

堅韌黑鐵

細佬一直都係成日睇廣告去揾食,一般都係鍾意羅湖區,無他,貪佢夠方便,又多場多野食通常都係唔發文分享,但今次真係爽到不得不發文分享下我所見所聞所享受!!!!🥰🥰🥰🥰
話說我有日有個朋友介紹我去金光華附近一間叫W康L嘅會所,話有個技師好靚好溫柔,把聲好聽又嗲,仲話有失傳已久嘅推油手法,我一聽到佢講,就知係我杯茶,果然!
小姐姐入到來,用一把超溫柔嘅聲講,你好我係樂樂,好高興為你服務,再配合佢對大眼,又亮又有神,明明間房好暗,我都覺得對眼發緊光🤣🤣跟住望真啲,又高挑又瘦底,但該有肉嘅地方一度不少,梗係即刻開始啦

一開始小姐姐問我,邊度攰啊,我話按下頭先啦,之後隨佢發揮,佢就好溫柔咁擺好枕頭係佢腳上,叫我訓低幫我按頭,我心諗幾撚耐無遇過唔怕辛苦嘅小姐姐,堅識按,佢話佢之前做美容,真係識按架,真係按得好舒服,之後仲幫我按腰同坐骨神經,我以為我去緊正骨場揾師傅按緊🤣🤣🤣,按得好舒服,差啲唔想停,但正事要緊,小姐姐見我頭拎拎,郁身郁勢咁知我咩料,即刻話去攞油,呢個時候已經過左廿分鐘,完全無停過手,我都唔好意思,之後返來後就叫我除D除D再除D,開始幫我服務,我話我想要試下失傳已久嘅手法,佢話梗係無問題!
一開始都係個啲服務,胸壓掃下個啲,後面開始手法,佢叫我爬低,跟住將我雙腳擺上佢雙腳,我嘅小寶貝就凌空吊吊揈~~佢開始用佢又白又滑又有瘦長有肉嘅手按,屁股,佢啲手指靈活到啊,再加埋佢皮膚超滑嘅手臂一路係掂到我,即刻升旗升到頂住曬!幾耐無試過咁嗨,佢對手唔知咩做,滑到呢,幫我用油同手DL,舒服過人地用咀,我又唔洗狗爬式咁辛苦,我真係唔知點形容個種舒服,時不時又會照顧下細佬嘅小寶貝,一路按小姐姐仲佢把又嗲又溫嘅聲問我舒服嗎,真係不得了,差啲忍唔住出左,佢見爽到差啲出,好識做咁話叫我反轉,今次枝旗直一直對住佢,我大字形訓住,雙腳一樣擺係佢雙腳上,呢個位都滾動架,細佬係肥佬一名,真係不得個種肥🤣所以係咁壓住佢,小姐姐都豪無怨言!!之後佢開始做正面手法,真係失傳已久嘅手法,按曬啲前列腺穴位,舒服到我叫出來,佢對手皮膚真係超滑,係咁唔覺意嗨到枝旗,呢種不經意真係好爽,之後主力玩枝旗,玩埋蛋,佢識用佢嘅指甲來挑逗,真好多年無遇過按得咁舒服嘅,我好快就投降,真係舒服過用口,因為宜家好多人根本就唔用心去做服務。
投降後小姐姐好溫柔幫我清理,話下次一定再多啲服務再等我再舒服啲,之後仲有15到20分鐘時間,佢話我快啲去洗手倒垃圾先,佢見我真係好攰,話要再認真幫我按背推油,我話唔洗啦,廢事佢攰,佢話唔得,一定要我滿足咁走,真係好快就返入來,係咁好好咁推背推推屁股,痴線架,我去啲大場都無咁認真幫我按。仲要按得舒服咼。
呢個相遇真係令我覺得太開心,我一星期玩兩三次,玩左十幾年,羅湖啲場真係去均咁滯,無咩技師好似呢個小小姐咁,令人身心都咁舒服,人又一啲都唔假,真誠又溫柔,張廣告相同真人9成幾似,又高挑好身材,目測應該30內。期待緊下一次佢話再多啲服務,keep到一樣嘅服務我都好滿足啦~🤣🤣🤣🤣

真係第一次想分享去玩嘅經歷!

小姐姐微信 :
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

英勇黃銅

ue jd j n n d j d k d k d n d n n d k d

英勇黃銅

不屈白銀

此信息给我发过来

英勇黃銅

gf.kjh/lhku,d,jkt

英勇黃銅

堅韌黑鐵

Hfydttfugihih

堅韌黑鐵

好的我真的是太喜欢这个节目的啦我们

英勇黃銅

英勇黃銅